Amer

 

Sinds eind 2014 is Amer onderdeel van LievenseCSO. Het team van stedenbouwkundigen, planologen, landschapsarchitecten, juristen en ervaren beleidsadviseurs werkt aan ruimtelijke ontwikkelingen. Een kenmerk van deze afdeling is met een nuchtere en eigentijdse kijk te werken aan ruimtelijke ordening.

 

We werken met de klant aan een gezamenlijk gedragen product. Dat is voor ons altijd het uitgangspunt. Die klant kan een particulier zijn die een nieuw huis wil bouwen, of een grondeigenaar, woningcorporatie, ontwikkelaar, aannemer of overheid. Maar die klant kan ook een buurtinitiatief zijn met een wens, een vraag of een bezwaar tegen initiatieven van anderen.

 

U kunt bij ons terecht voor omgevingsvisies, verkavelingsplannen, bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen.


Integrale dienstverlening

De afdeling werkt integraal samen binnen LievenseCSO met andere disciplines, zoals omgevingsrecht en vergunningen en omgevingskwaliteit. Op deze manier bieden we onze opdrachtgevers een complete dienstverlening, van ontwikkeling en ontwerp tot onderzoeken en uitvoering.

 

Lees meer over onze diensten op gebied van Stedenbouwkunde & Planologie of neem direct contact op met een van onze contactpersonen.